Loading...

Sortiment - En nuance bedre

Lige siden starten i 1903 har Nordsjö arbejdet på, at forbedre en hver maleropgave, for dig som ønsker at forny dit hjem med nye farver eller blot en "opfriskning" af det eksiterende.

I dag er majoriteten af vores produkter miljømærket, for at passe på både dig og miljøet.

Udover at have et bredt sortiment indenfor alle former for produkter til inde- og udendørsmaling, har vi naturligvis værktøjet og diverse tilbehør, der gør det let at gøre det selv, så som f.eks pensler - hjælpemidler - rengøringsmidler - grundere (inde/ude) - spartel- & fugemasser - klæbemidler - glasvæv & glasfilt.

Bliv inspireret

Kom ind i butikken og få gode råd og vejledning af farvespecialisten. Her får du alle de kendte malerprodukter til konkurrencedygtige priser.

Rum bliver til hjem med de rigtige vægfarver og det at finde de rigtige farver til sin bolig kan være en kunst i sig selv.

Uanset smag og stil, så er vi altid parat til at hjælpe dig, med at finde det rigtige malerprodukt til netop din opgave.

Sæt farve på fantasien
Drømmerommet tilbyr - en bro mellom barnets fantasi og hjemmets forutsetninger.
9 av 10 barn får ikke selv bestemme hvordan deres rum skal se ut. Det synes vi er synd for det innebærer jo at vi mister barnets fantastiske tanker og ideer.
Læs mere